سلام ، ایا شما هم با خطای mixed content در وردپرس برخورد کرده اید؟ دلیل ایجاد این خطا را می دانید؟ خطای mixed content به علت تنظیمات نادرست HTTPs/SSL در وردپرس بوجود می آید. اغلب اوقات این خطا کارایی وبسایت را تحت شعاع قرار نمی دهد اما روی سئو تاثیر منفی می گذارد. در این مقاله با خطای mixed content در وردپرس اشنا می شویم و نحوه رفع این خطا را یاد می گیریم.
خطای Mixed Content در وردپرس
توصیه می کنیم که https یا همان پروتکل امنیتی مرتبط با ssl را در وردپرس فعال کنید. زیرا از جولای ۲۰۱۸ به بعد گوگل کروم تمام وبسایتها باپروتکل HTTP را به عنوان وبسایت ناامن نشانهگذاری میکند. SSL در اصطلاح به سیستم امن و رمزی انتقال داده اطلاق می شود و اکثر موتورهای جستجو مانند گوگل استفاده از ssl را برای تمامی وبسایت ها توصیه کرده است. بعضی از شرکت ها ssl رایگان در اختیار مشتریانشان قرار می دهند .
اگر SSL را به درستی در وبسایت خود نصب کنید، در نوار آدرس مرورگر یک آیکون قفل سبز رنگ را در کنار نشانی اینترنتی وبسایت خود مشاهده خواهید کرد. مشابه با تصویر زیر:
از سوی دیگر اگر تنظیمات HTTP / SSL را به درستی اعمال نکنید، یک نماد اطلاعات یا یک آیکون قفل شکسته در نوار آدرس مشاهده خواهید کرد.
این یعنی وبسایت از گواهینامه SSL استفاده میکند، اما برخی از محتویات وبسایت همچنان از URL های غیر HTTPS استفاده میکنند. به کمک ابزار Inspect میتوانید ببینید که چه محتوایی با پروتکل ناامن ارائهشده است. خطای Mixed Content در وردپرس به صورت یک هشدار در کنسول، همراه با جزئیات نمایش داده میشود.
اگر با یک خطای mixed content مواجه شدید می توانید با ویرایشش قالب متن ،پست و یا برگه آن را به طور دستی برطرف کنید.
اما اگر مشکلتان حل نشد می توانید از افزونه Insecure Content Fixer برای حل مشکلتان استفاده کنید.
پس از نصب و فعالسازی افزونه برای پیکربندی پلاگین به مسیر » SSL Insecure Content بروید.
این پلاگین شامل قسمت های مختلفی است که برایتان توضیح می دهم.
1- simple
این سریعتری و راحت ترین راه برای برطرف کردن خطای mixed content در وردپرس برای مبتدیان است. به صورت خودکار خطای mixed content را برای اسکریپت ها و … برطرف می کند.
2- content
این روش علاوه بر کارهایی که روش simple انجام میدهد تمام محتواهای وردپرس و ویجتهای متنی را بررسی میکند.
3- Widgets
این بخش علاوه بر داشتن تمام سطوح خطایابی قسمت content، شامل خطایابی در بخش منابع بارگذاری شده در تمام ابزارکها یا ویجتهای سایت شماست.
4- capture
این روش همه چیز را از هدر تا فوتر بررسی می کند و تمام ادرس های url را با Https جایگزین می کند.
5- capture all
اگر از هیچکدام از مراحل بالا نتیجه نگرفتید این مرحله را امتحان کنید. همچنین این روش ممکن است تاثیر منفی روی عملکرد سایت داشته باشد.
پس از انتخاب یکی از سطوح بالا برای خطایابی لازم است صفحه را به سمت پایین اسکرول دهید تا به قسمت HTTPS detection برسید. در این قسمت میتوانید نحوه شناسایی محتوای HTTPs را روی وبسایت خود انتخاب کنید.
انتخاب پیش فرض افزونه روی تابعی است که برای اکثر وبسایتها درست کار میکند.
پیشنهاد می کنیم مطلب فعالسازی گواهی ssl در وردپرس را از دهکده وردپرس مطالعه کنید. بدرود
هنوز نظری ثبت نشده! شما نظری ندارید؟!