سلام دوستان.همانطور که می دانید تمام قالب های حرفهای معمولاً به همراه یک چایلد تم عرضه میشوند. هدف از این افزونه شخصی سازی و سفارشی سازی است و اینکه فایلهای اصلی قالب را تغییر ندهید. اگر قالب سایت شما دارای چایلد تم ( child theme ) نباشد و شما بخواهید تغییرات زیادی در ظاهر سایتتان انجام دهید باید یا به صورت دستی آن را ایجاد کنید و یا با استفاده از یک افزونه وردپرس. ما در این قسمت از آموزش وردپرس به شما نحوه ایجاد child theme در وردپرس با افزونه child themify را یاد می دهیم.
نحوه ایجاد Child Theme در وردپرس با افزونه Child Themify
در اینجا مبحث پوسته فرزند یا چایلد تم به کار می آید. روش کار به این شکل است که می توان فایل ها را در پوسته فرزند که از قالب مادر ایجاد شده است را ویرایش و تغییر دهید. و همچنین قالب مادر خود را هر از چند گاهی بروز رسانی کنید و دیگر نگران حذف شدن تغییرات فایل های قالب سایت وردپرسی خود نباشید. داخل چایلد تم چه چیزهایی وجود دارد؟ بله، معمولا داخل قالب چایلد دو فایل بیشتر نیست. البته امکان اضافه کردن فایل های بیشتر نیز وجود دارد، اما برای راه اندازی اولیه نیاز به دو فایل : style.css و فایل functions.php داریم.
ایجاد Child Theme در وردپرس با افزونه Child Themify
مانند افزونه های دیگر ابتدا این افزونه را دانلود کنید ،نصب کنید و فعال کنید و وارد پنل پیشخوان خود شوید. گزینه جدیدی به نام create child theme را می بینید.
براحتی میتوانید پوسته فرزند را در سایت وردپرس خود ایجاد کنید و دیگر نگران حذف تغییراتی که در قالب اصلی یا مادر لحاظ کردید نباشید. پس از وارد شدن به صفحه تظیمات افزونه، ابتدا قالب مادر دلخواه خود را انتخاب کرده سپس نامی برای پوسته فرزند لحاظ می کنید و روی لینک Show advanced fields می زنید. سپس در کادر های باز شده، نام نویسنده را مشخص کنید و فایل های مورد نظرتان راکه قصد دارید در پوسته فرزند کپی شود را انتخاب و روی دکمه create child theme کلیک کنید.
بطور کلی این افزونه پس از ایجاد پوسته فرزند به طور پیش فرض فایل های style.css و functions.php ایجاد خواهند شد. حال وارد بخش نمایش> پوسته شوید و پوسته فرزندی که ایجاد کردید را می توانید ببینید. پوسته را فعال و تغییرات دلخواه خود را لحاظ، و فایل css را ویرایش کنید.
حالا شما براحتی می توانید در پوسته مادر تغییرات دلخواه خود را اعمال کنید و از ویرایش و حذف فایل هایتان نترسید!
برای یادگیری سایر مطالب به دهکده وردپرس سر بزنید.بدرود
هنوز نظری ثبت نشده! شما نظری ندارید؟!