سلام دوستان. wp-config یکی از فایل های هسته وردپرس می باشد. این فایل شامل اطلاعاتی در مورد پایگاه داده مانند نام (معمولا localhost), نام کاربری و گذرواژه هاست می باشد. این اطلاعات به وردپرس اجازه ذخیره سازی و دریافت اطلاعاتی (مثل پست ها, کاربران, تنظیمات و …) را داده و با پایگاه داده در ارتباط می باشد. از این فایل همچنین برای تعریف تنظیمات پیشرفته برای وردپرس نیز استفاده می شود. در ادامه به بررسی جزییات فایل wp-config می پردازیم.
همه چیز در مورد فایل wp-config
محدودیت در پیش نویس ها برای بازنگری :
# Maximum 5 revisions # define('WP_POST_REVISIONS', 5);
غیر فعال کردن این مشخصه :
# Disable revisions #define('WP_POST_REVISIONS', false);
خالی کردن سطل آشغال به صورت خودکار :
مطالبی که در ادمین وردپرس پاک می کنید به صورت کامل پاک نمی شوند و به پوشه trash انتقال داده میشوند برای اینکه این مطالب به این پوشه انتقال داده نشوند و مستقیم تحت زمانی خاص توی سایت پاک شوند.
define('EMPTY_TRASH_DAYS', 5 );
مدیریت زمان AUTOSAVE:
در وردپرس زمان ارسال پست هر ۳۰ ثانیه نوشته بصورت خودکار ذخیره می شود جهت اینکه بتونید این زمان را عوض کنید مشخصه زیر بکار برده می شود (عدد ۳۰ بر حسب ثانیه حساب شده (:
define('AUTOSAVE_INTERVAL', 30);
افزایش میزان حافظه:
وردپرس در حالت معمولی نیاز به ۳۲ مگ حافظه دارد ولی با پویاتر شدن سایتتان و افزایش تعداد پلاگینها بیشتر میشود و باید فضای حافظه هم افزایش یابد. می توانید مشخصه زیر را بکار ببرید:
define('WP_MEMORY_LIMIT', '96M');
فعال کردن شبکه :
define('WP_ALLOW_MULTISITE', true);
تعمیر و بهینه سازی خودکار دیتابیس :
define('WP_ALLOW_REPAIR', true);
مسدود کردن درخواست های خارجی:
در صورتی که وب سایتتان را منتقل کردید و در مورد نحوه ی تغییر URL وب سایت از طریق phpMyAdmin اشنایی ندارید، می توانید کد زیر را به wp-config از آن شما می توانید تنظیمات پایگاه داده را انجام دهید.
define('WP_HOME', http://www.domain.com); // no trailing slash define('WP_SITEURL', http://mydomain.com); // no trailing slash
استفاده از ssl:
define('FORCE_SSL_ADMIN', true);
انتقال wp-content به پوشه ایی دیگر:
یک راه بزرگ برای متوقف کردن هکرها این هست که پوشه wp-content را به یک پوشه دیگر انتقال دهید. این پوشه حاوی تم ها ، پلاگین ها، و دیگر موارد می باشد. با حرکت این پوشه به پوشه دیگر شما می توانید مانع حمله های مخرب برای صدمه زدن به وب سایت خود شوید:
define('WP_CONTENT_DIR', $_SERVER['DOCUMENT_ROOT']./another-folder-or-location/wp-content); define('WP_CONTENT_URL', http://your-domain-name.com/another-folder-or-location/wp-content); define('WP_PLUGIN_DIR', $_SERVER['DOCUMENT_ROOT']./another-folder-or-location/wp-content/plugins); define('WP_PLUGIN_URL', http://your-domain-name.com/another-folder-or-location/wp-content/plugins);
همانطور که دیدید در مورد wp-config صحبت کردیم.امیدوارم از این مطلب استفاده کنید. موفق و سربلند باشید.
هنوز نظری ثبت نشده! شما نظری ندارید؟!