درود فراوان به تمامی همراهان دهکده وردپرس. سایت های و شرکت های زیادی در زمینه وردپرس فعالیت دارند. فروش قالب های وردپرس، طراحی و اجرای قالب ها نمونه ای از فعالیت هایی هست که با استفاده روز افزون از وردپرس رایج شده است. به این منظور تنها آشنایی با قالب های وردپرس و نام ان ها کافی نیست. حتی برای افرادی که از وردپرس تنها در جهت پیشبرد اهداف سایتشان اعم از تجارت ،اطلاع رسانی،آموزشی و…استفاده می کنند لازم است که هر از چند گاهی مطابق باسلیقشان قالب را تغییر دهند. بنابراین یکی از بهترین راه ها شخصی سازی فالب وردپرسی است. با ما همراه باشید تا بیشتر در مورد شخصی سازی قالب وردپرسی اشنا شوید.
شخصی سازی قالب وردپرسی
اولین گام در ایجاد هرگونه تغییر در وردپرس : بک آپ گیری کامل از فایل موردنظر ( نحوه بک آپ گیری وردپرس )
ویرایش CSS
شخصی سازی قالب وردپرسی به اندازه ای که به نظر می رسد دشوار نیست. راه مستقیمی که برای تغییر در قالب های وردپرس وجود دارد ویرایش فایل CSS تم شماست. CSS زبانی برای تغییر است!
به عبارتی CSS زبانی برای فونت ها رنگ ها و طرح های قالب است. عموما وب پیج ها بر HTML بنا می شوند. با ویرایش CSS به آسانی تنظیمات ظاهری قالب هم ویرایش پیدا می کند.
برای ایجاد هر تغییری باید این فایل رو پیدا کنید .برای دسترسی به فایل باید مسیر Appearance — Editor — style.css را طی کنید.
مثل همیشه وارد پنل ادمین وردپرس می شویم، روی گزینه ی نمایش کلیک می کنیم تا گزینه ها نمایش داده شوند. بر روی گزینه ی شخصی سازی کلیک می کنیم.
در صفحه ای که باز می شود نمایی از سایت فعلی خود رو میتوانیم ببینیم، بعلاوه در سمت راست منویی به چشم میخورد که با استفاده از این منو به شخصی سازی می پردازیم.
این بخش با توجه به قالب شما تعریف می شود. یعنی ممکن است برای برخی قالب ها گزینه های کمتر یا بیشتری داشته باشد. حالا اگه موافقید ببینیم چه طوری باید با گزینه های ان کار کنیم!
قسمت اول، پیش نمایشی از قالب تکمیلی و توضیحات قالب را در اختیار ما قرار میدهد. به عنوان توضیحات اضافی از طرف شرکت گذاشته می شود.
گزینه ی بعدی با عنوان سایت و معرفی کوتاه هست که در قسمت اول عنوان سایت رو می نویسیم و در قسمت معرفی کوتاه میتوانیم توضیحی از سایت اضافه کنیم.
بخش بعدی مربوط به رنگ ها می شود. این رنگ ها مرتبط با پس زمینه سایت میتواند باشد که با انتخاب ان تغییرات را میتوانید مشاهده کنید.
قسمت بعدی به تصویر پس زمینه مربوط می شود. میتوانید تصویری انتخاب کنید و ان را با توجه به تنظیمات تعریف کنید.
این بخش مربوط به ساخت برگه ها می شود. با انتخاب گزینه ی نوشته های تازه طبق تعریف معمول نمایش میدهد و با انتخاب برگه ی ایستا دسته بندی های شما رو بهتان نمایش میدهد و سایت به صورت وبلاگی میشود.
در قسمت آخر نیز ابزارک ها رو به ما نشان میدهد که از همین بخش حق افزودن ابزارک وجود دارد!
همانطور که دیدید از این طریق می توان شخصی سازی قالب وردپرسی را انجام داد.
امیدوارم از این مطلب استفاده کنید. سپاس از همراهیتان. بدرود.
هنوز نظری ثبت نشده! شما نظری ندارید؟!